Praatavonden

Wanneer we het volledige verhaal van Nellie in ons hebben opgenomen, komt er gelegenheid om samen te reflecteren. Wie graag samen denkt, praat, ervaringen uitwisselt, luistert, gedachten deelt… is welkom om zich in te schrijven op onze praatavonden.

Tijdens deze avonden zullen we periodiek specifieke onderwerpen centraal zetten. Zo zullen we samen inzoomen op wat dat eigenlijk is: hond zijn. Een andere keer zullen we het hebben over de trainingstechnieken die populair zijn ten opzichte van bepaalde hondenrassen, en hoe we ons daar eigenlijk bij voelen.

We laten sociale verwachtingen los, en komen dichter bij onze kern. Dat doen we samen en binnen een veilige, vriendelijke sfeer. In een wereld die ons alsmaar aanmoedigt om door te gaan, te analyseren en te reageren, biedt deze nabespreking ons de kans om stil te staan. Te luisteren naar onszelf, elkaar, Nellie, en de emoties die ze bij ons losmaakt.

Deze praatavonden worden geleid door Ineke Vander Aa, en zullen doorgaan op verschillende locaties in Vlaanderen. Locaties en data worden ingepland wanneer de Corona-storm gaat liggen.

%d bloggers like this: