Publicatie Nellie

Vandaag, op de Dag van de Arbeid 2020, ontsnapt Nellie uit haar kennel. Ze loopt nu ongeremd de wereld in.

Nellie is gepubliceerd, en zal de komende dagen aangereikt worden aan diverse verkoopkanalen. Je kan ook rechtstreeks bestellen via info@togetheralive.be.

Paperback: €24,95

Hardback: €29,95

Verzending voor één exemplaar binnen België: €3

Voor verzending van meerdere exemplaren of naar Nederland, neem contact op voor een aangepaste verzendingsprijs.

Vandaag is Feest!

Pre-order Nellie!

Voel je het ook kriebelen? Nellie komt alsmaar dichterbij…

Vanaf 1 mei 2020 wordt Nellie gepubliceerd. Niet lang daarna zal ze verkrijgbaar zijn bij online boekhandels, en hopelijk komen ook fysieke boekhandels in de verleiding om Nellie in hun aanbod op te nemen.

Echter hoef je daarop niet te wachten. Jij kan jouw exemplaar van Nellie nu al vooraf bestellen, zodat jij als eerste jouw exemplaar van Nellie kan ontvangen. Je kan daarbij kiezen voor een paperback exemplaar (€24,95) of een hardback exemplaar (€29,95).

Deze exemplaren worden verstuurd vanuit Together Alive vzw. Wegens corona-maatregelen kunnen we geen presentatie organiseren, en kunnen we dus ook geen gesigneerde exemplaren aanbieden. Informatie over waar en wanneer een signeermoment eraan komt waarop we samen de publicatie van Nellie kunnen vieren, volgt nog.

Pre-orders kunnen worden ontvangen tot en met 25/04/2020.

Hoe werkt het?

  1. Stuur een mailtje naar info@togetheralive.be met je naam, adres, hoeveel boekjes je graag bestelt en of je liever een hard- of paperback ontvangt.
  2. Nadat je een bevestigingsmailtje hebt ontvangen, voer je de betaling uit op het rechtstreekse rekeningnummer van Together Alive vzw: BE60 0689 1058 2170. Met de aankoop van ieder Nellie-boek steun je immers deze vzw. (Hou rekening met €3 verzendingskosten voor 1 boek binnen België).
  3. Omstreeks 1 mei 2020 zal je jouw Nellie-exemplaar in je brievenbus terugvinden.

Alvast hartelijk dank voor je aankoop en steun!

Nellie in je handen

Binnenkort kan je Nellie vasthouden. Je kan haar dan van de tafel nemen en in je handen leggen. Haar gladde achterkant op je handpalm. Haar binnenste geurend naar illustraties en woorden.

Nog even geduld, en Nellie wordt onsterfelijk.

Steun Together Alive vzw

Terwijl we wachten op de publicatie van Nellie, nemen we graag een moment om je te danken. Een verhaal zonder lezers, is als een cupcake dat niet wordt opgegeten. We brengen een verhaal écht tot leven, als we het samen beleven.

Binnen Together Alive vzw organiseren we tal van activiteiten om het spaarpotje van de dieren op te vullen. Met deze centjes bieden we unieke sensibilisatie-campagnes aan zoals Nellie, maar we sparen ook om een verblijfplaats te kunnen aanbieden voor dieren zonder thuis.

We kunnen er niet omheen: binnen onze monetaire economie zwaaien centjes de scepter. Jij kan helpen met een bijdrage naar keuze, zodat we in de toekomst nog vele Nellie’s een stem kunnen geven.

Steun Together Alive vzw met een bijdrage op: Belfius BE60 0689 1058 2170.

Hartelijk dank, in naam van de dieren.

Together Alive team

x

Hoofdstuk 1: Nellie loopt

De ene poot voor de andere. Over steentjes. Dan iets kruimeligs. Kriebeligs. Hard.  

Nellie heeft nog nooit zoveel stappen rechtdoor gezet. Tot nu toe waren het meestal cirkels. Sprongen soms, om af te wisselen.

Nu begint Nellie te draven. Haar poten strekken naar voor, naar achter.

Sneller.

Haar muil wijd, tong kersenrood.

Nellie loopt. Ze loopt totdat ze geen geuren meer herkent en tot de wolken zwijgen. Ergens ver achter haar grommen ze nog, maar niet hier.

Hier vertraagt Nellie, hijgend. Ze snuffelt. Eerst aan de wind, dan aan de grond.

Er tutert een wagen.

Nellie weet niet welke richting te nemen, dus gaat ze maar rechtdoor. Voorbij het ochtendplasje van Milord. Voorbij de communicatieve drol van Frank. Nellie loopt rechtdoor, het voetpad af en ergens weer op.

Haar voetzooltjes branden, maar dat geeft niet.

Nellie loopt.

Het vervolg van Nellie’s verhaal lees je in haar boekje.