Ayla & Ineke

Nellie is een initiatief van Together Alive vzw, maar werd van begin tot einde helemaal persoonlijk in elkaar geknutseld door Ayla Verschueren en Ineke Vander Aa.

Ineke Vander Aa

Dieren en schrijven vormen de kern van Ineke Vander Aa. Sinds 2010 is Ineke actief binnen de hondenwereld, van wolfhondentrainer in Amerika tot Belgisch hondencoach. In haar thuisland startte Ineke Shewolf Dog Coaching op, en tot vandaag zet ze zich in voor dieren die moeilijkheden ervaren binnen onze samenleving. Ineke werkt samen met diverse dierenwelzijnsorganisaties en is voorzitter van Together Alive vzw. Daarnaast kan je haar terugvinden als uitbaatster van Kattenhotel Chatoo. Schrijven zit haar in de genen. Ze publiceerde eerder fictie bij Singel Uitgeverijen, waarvoor ze werd genomineerd voor de Bronzen Uil.

Ayla Verschueren

Ayla heeft twee grote passie’s die samenkomen in haar bedrijf MOOB. Daar is ze enerzijds puppycoach waar ze mensen persoonlijk begeleidt bij de opvoeding van hun pup, anderzijds is ze grafisch ontwerper en illustrator voor de honden- en dierenwereld.

%d bloggers like this: