Steun Together Alive vzw

Terwijl we wachten op de publicatie van Nellie, nemen we graag een moment om je te danken. Een verhaal zonder lezers, is als een cupcake dat niet wordt opgegeten. We brengen een verhaal écht tot leven, als we het samen beleven.

Binnen Together Alive vzw organiseren we tal van activiteiten om het spaarpotje van de dieren op te vullen. Met deze centjes bieden we unieke sensibilisatie-campagnes aan zoals Nellie, maar we sparen ook om een verblijfplaats te kunnen aanbieden voor dieren zonder thuis.

We kunnen er niet omheen: binnen onze monetaire economie zwaaien centjes de scepter. Jij kan helpen met een bijdrage naar keuze, zodat we in de toekomst nog vele Nellie’s een stem kunnen geven.

Steun Together Alive vzw met een bijdrage op: Belfius BE60 0689 1058 2170.

Hartelijk dank, in naam van de dieren.

Together Alive team

x

%d bloggers like this: