Geïnspireerd door ware gebeurtenissen

Het fictieve verhaal van Nellie is geïnspireerd door ware gebeurtenissen. Het personage van Nellie is geïnspireerd door een hond die echt heeft bestaan. De menselijke personages werden om privacy redenen volledig heruitgevonden. Enige gelijkenis met een menselijk individu berust op toeval.

Nog één keer slapen, en Nellie’s verhaal start hier.

Dagelijks zal hier een nieuw hoofdstukje uit Nellie’s verhaal worden gepubliceerd. Deze publicaties zullen telkens op sociale media worden aangekondigd. Je kan ook iedere dag een hoofdstukje in je mailbox ontvangen, door onderaan de home-pagina je email-adres in te vullen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: